Gezichtsmasker SOJA

Nieuw product

Verzachtende gezichtsmasker. Intensief verzachtend en zorgt voor stralend jong huidbeeld.

Meer details

2 Items

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

€ 6,75 incl. BTW

Datasheet

Merk BeautyFace
Eigenschap Natuurlijke ingrediënten

Meer informatie

SOJA

  • Alle leeftijden

  • Stralend en verjongd huidbeeld

  • Intensief verzachtend

  • Beschermende werking


Intelligent Skin Therapy masker  is een geconcentreerd cocktail
van extreem actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong, in de vorm van een kant en klaar doordrenkt katoenen gezichtsmasker.

Dankzij de zorgvuldige compositie van de ingrediënten gehydrolyseerde soja proteïnen, mung bonen, kurkboom extracten en aminozuren wordt een vale, vermoeide huid snel geregenereerd en gevoed waardoor de natuurlijke, delicate zachtheid herstelt. Bijkomend effect is de beschermende film om vochtverlies tegen te gaan. De huid is na gebruik verfrist, stralender, zichtbaar vitaler en rejuvenated. De unieke formule in combinatie met het katoenen masker, gedrenkt in een serum met hoogwaardige actieve ingrediënten laat na een behandeling al resultaat zien. De gekozen vorm van de actieve deeltjes is precies aangepast aan de huidstructuur en kent daardoor een  optimale opname en samenwerking met de huidcellen. De structuur van het masker fungeert als een filter om de werkstoffen te transporteren tot in de diepere huidlagen en voorkomt de verdamping tijdens het inwerken.

Toepassing: bij iedere gelegenheid doch bij voorkeur 's-avonds aanbrengen op een gereinigd gezicht in plaats van de gebruikelijke nachtverzorging. Zorg dat het masker goed aansluit op het gezicht om verdamping naar buiten te voorkomen. De afsluitende werking van het kompres zorgt ervoor dat de werkstoffen zo diep mogelijk in de huid worden opgenemen. Na 15 tot maximaal 30 minuten het masker verwijderen en het eventuele residu afnemen. Indien mogelijk pas de volgende ochtend het gezicht reinigen. Als kuurbehandeling 2 tot maximaal 3 maal per week te gebruiken.